oetelbox_header

Kwaliteit


Het damesmodel is van de kwaliteit 95% katoen en 5% elastan en is geproduceerd in het prachtige Portugal. De boxershort bestaat uit drie delen stof, waarbij elk deel apart is geverfd voordat de boxershort in elkaar is genaaid. De boxershort is afgewerkt met een blauwe elastische band met witte letters.

Het herenmodel bestaat uit een mix van bamboe, katoen en elastan en weegt ongeveer 100 gram. Door de lange pijpen zal de boxershort niet omhoog kruipen en veranderen in een string tijdens de leukste dagen van het jaar. De rode elastische band van de Oetelbox heeft een sluiting op de rechterheup in plaats van onder de rug voor een beter draagcomfort. De boxershort voelt ontzettend zacht aan en bestaat uit hoge kwaliteit geverfde garens waardoor de kleuren niet snel zullen vervagen. De boxershort is afgewerkt met rode stiksels en op de linker pijp is een groene kikker geprint.

 

Waarom bamboe?

Bamboe neemt tot 70% meer vocht op dan katoen en dat komt natuurlijk goed uit met carnaval. Deze milieuvriendelijke grondstof heeft van nature een anti-bacteriële werking waardoor er minder snel vervelende geurstoffen ontstaan. Ons team heeft enkele boxershorts van de fabrikant ontvangen en hebben de kwaliteit uitvoerig getest. Bamboe voelt zeer zacht en comfortabel aan en mede daarom is er voor gekozen om de Oetelbox van deze prachtige kwaliteit stof te laten maken.