oetelbox_header

Over ons

Het is zondag 3 maart 2019, rond een uur of negen ’s ochtends druppelen de eerste vrienden binnen. We beginnen de carnavalszondag met een worstenbroodje en een flesje bier. Voor sommige bleke gezichtjes is dat nog iets te vroeg, dus uit medelijden wordt er ook melk op tafel gezet. We nemen de zaterdagavond nog even door en vol trots bekijken we elkaars jasjes op zoek naar nieuwe emblemen of leuke rood-wit-gele accessoires. Als we het er over hebben lijkt het net alsof we het assortiment van Hoofs en Oeteljee uit ons hoofd kennen. Werkelijk alles is te koop in de kleuren van Oeteldonk; beenwarmers, zweetbandjes, schoenen, oorwarmers, stropdassen, sokken en nog veel meer, maar wanneer er gevraagd wordt of er iemand ondergoed aan heeft in de kleuren van Oeteldonk valt er een stilte. Zou dit onze bijdrage kunnen worden aan het mooiste volksfeest in Nederland?

Wij besluiten om op onderzoek uit te gaan, maar komen er vrij snel achter dat de carnavalsboxershort jammer genoeg al bestaat. Wij komen uit bij Frans van Iersel, een leuke man die de onderbroek in de kleuren van Den Bosch eind 2015 letterlijk op de markt heeft gebracht onder de naam ‘Oetelbox’. Halverwege de maand maart besluiten wij contact te zoeken met Frans en te vragen naar de mogelijkheden. Na elkaar enkele keren gezien en gesproken te hebben bereiken we eind mei een akkoord over een overname. Er zal een nieuwe frisse wind waaien over de Facebook pagina met ruim 600 volgers en ook de webshop krijgt een andere uitstraling. Voor alle dames hebben wij ook de vertrouwde hipsters in ons assortiment opgenomen die per direct leverbaar zijn. Het herenmodel krijgt echter een metamorfose door het nieuwe ontwerp en een andere pasvorm.

Dus dames en heren, jongens en meisjes; maak een agendapuntje, plak een post-it op de koelkast of schrijf het op de kalender in het toilet van je schoonmoeder; vanaf 1 oktober 2019 zal de enige èchte Oetelbox weer verkrijgbaar zijn op www.oetelbox.com. Wil je niets missen van alle ontwikkelen omtrent de Oetelbox? Volg ons op Facebook en Instagram!

Groetjes,
Team Oetelbox