oetelbox_header

Verzending


De verzending gaat via PostNL en de kosten bedragen €3,95 per zending. Wanneer jouw pakket klaar is voor verzending ontvang je een mailtje met een tracking nummer. Zo weet je precies wanneer jouw pakketje verstuurd is en wanneer deze wordt afgeleverd. Goeie deal toch?!

Je kunt er vanuit gaan dat het zo'n 3 tot 5 werkdagen duurt voordat je de Oetelbox ontvangt. Bestel daarom op tijd, dan weet je zeker dat hij voor d'n Elfde of carnaval binnen is. Heb je na 24 uur nog geen tracking nummer ontvangen? Geen stress, geen paniek, want als je bij ons in de buurt woont dan heb je wellicht geluk; dan komen we het pakketje hoogstpersoonlijk brengen.
Let op: door de perikelen van het Corona virus en toenemende online bestellingen, kan de levering van uw bestelling langer in beslag nemen.

Wij garanderen onze klanten een schoon en ongedragen product. In verband met de regelgeving omtrent hygiëne kunnen wij ondergoed daarom niet retour nemen. Mocht er iets mis zijn met de geleverde goederen, dan komen we natuurlijk graag met jou in contact om tot een oplossing te komen.